Ga naar de inhoud

Knallen voor Kanjers

In samenwerking met verschillende disciplines willen we hopelijk volgend jaar een sportkamp organiseren. Niet zomaar een sportkamp, maar een super te gek sportkamp. Een kamp speciaal voor kids met een lichamelijke beperking. De kinderen kennis laten maken met verschillende sporten is ons doel. Dat je daarnaast nog leuke vriendschappen opbouwt, gaat keten met je vrienden én geniet van een bonte avond, is pure bijzaak.

Om dit te kunnen organiseren is geld nodig. En daar gaan wij als Fietsgroep ’t Muurtje ons hard voor maken. Met de opbrengst van de kaartverkoop en een percentage van de omzet willen wij dit mede mogelijk maken.

Even voorstellen:

I CAN’T GET NO SATISFEXY!

Poprock coverband SatisFexy komt harder dan een Rolling Stone, is heter dan je girlfriend, is frisser dan je underwear en knalt harder dan een wrecking ball.

 Deze 6-koppige formatie weet met haar energieke repertoire schoenzolen te laten smelten, stembanden te laten scheuren en alles (en iedereen) op z’n kop te zetten.

 Alsof oma met naald en draad in de weer is geweest loopt de ene na de andere hit naadloos in elkaar over. Als een grote warme lappendeken word je overladen met absolute meezingers van Tina Turner en Abba,meespringers van Bon Jovi en Liquido en kun je snoeihard scheuren op AC/DC!

Only FEXY gets you SEXY!

Mark Fledderman

Mark Fledderman is een Nederlandstalige Artiest die vooral optreedt in het westen van het land.

Mark is een vaste zanger in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.